Loading...
CE SPUN CLIENTII? 2018-03-26T16:11:01+00:00

Ce spun clientii?

Pentru noi, la Claunic Service Brasov, fiecare proiect finalizat reprezinta un succes atat pentru clientii nostri, cat si pentru noi. Reusim de fiecare data sa gasim cele mai eficiente solutii, acompaniate de o bună comunicare, profesionalism si implicare in atingerea obiectivelor. Promptitudinea, transparenta si competenta sunt atribute care ne definesc colaborarile.

In continuare, regasiti o scurta lista de recomandari venite din partea clientilor pe care i-am avut de-a lungul timpului.

“Cei mai buni dintre cei mai buni! Am dus toate masinile mele acolo! Sunt cinstiti, profesionisti si oferă intotdeauna o calitate  superioară. Recomand! ”

Ionut Savu

„Am tot trecut prin diverse service-uri auto din Brasov si pot sa spun ca la Claunic intr-adevar se observa calitatea. Desi preturile nu sunt chiar mici, am o siguranta a calitatii produsului.”

Florin Paraschiv
„Pot spune cu usurinta ca este cel mai bun service auto din oras. Recomand cu incredere!”
Mihai Claudiu

„Sunt multumit de calitatea reparatiilor, am privit modul de lucru din service si imi place organizarea, mecanicii sunt priceputi la ceea ce fac si iese o treaba minunata.”

Achim Ion Salajean
„Un lucru de apreciat in industria auto este serviciul de calitate si profesionalismul mecanicilor. Acest service combină cele 2 calitati cu o usurinta remarcabila. CLAUNIC este sinonim cu servicii excelente, preturi justificabile si lucrari de top!”
Florin Bolovaneanu

„Sunt un client mai vechi si vin aici ori de cate ori trebuie sa merg cu masina la service. Nu am de ce sa ma plang, baietii sunt foarte amabili, au experienta si lucreaza bine.”

Alex Drusan

„Am trecut pe la ei de curand pentru cateva reparatii la masina. Foarte ieftini si rapizi.”

Nechita Petru Dan
„Am ajuns la acest service auto la recomandarea unui prieten. Apreciez sfaturile foarte bune pe care le-am primit de la mecanici si rapiditatea executiei reparatiei. Cu siguranta, ii voi recomanda si eu mai departe.”
Nica Marius

„Am apelat si eu la ei acum cateva zile. Mecanicul a fost cel care a preluat masina din fata boxei a introdus-o pe canal. A luat de pe un scaun o husa (de unica folosinta) pe care a pus-o pe scaunul soferului. Practic, la Claunic orice lucru conteaza iar mecanicii stiu sa isi faca treaba ca la carte. Recomand!.”

Florin Tiganescu