Loading...
DESPRE NOI 2020-11-27T16:26:48+00:00

Claunic Service Auto a oferit mereu servicii profesionale, rapide si calitative de reparatii auto si intretinere a autovehiculelor. Claunic Auto a aparut pentru prima data in 2003, in judetul Dambovita ca afacere a unei echipe specializata in vânzarea de piese provenite, in principal, din dezmembrari. Dezvoltarea a avut loc treptat si, doar 3 ani mai tarziu, devenise singura firma din judet autorizata pentru colectarea vehiculelor scoase din uz.
Cresterea spectaculoasa dintre anii 2007-2013 s-a concretizat in extinderea domeniului de activitate. A fost ridicat un depozit mult mai mare pentru dezmembrari, un magazin de piese auto noi, situat intr-un sediu modern, mult mai spatios si a fost inaugurat si service-ul multimarca. Activitatea de rent-a-car a urmat, dezvoltata in paralel cu biroul de asigurari si activitatea de asistenta rutiera.

Claunic Targoviste

Claunic Service la Brasov

In 2014 ne-am extins activitatea si in judetul Brasov, prin depozitul de piese second-hand, de 6500mp aflat pe strada Caramidariei, nr. 6.
Tot aici, 2 ani mai tarziu si-a inceput activitatea si service-ul auto Claunic. Acesta este membru al retelei elvetiene CarXpert si dispune de o dotare de ultima generatie. Avem inclusiv o linie dedicata inspectiilor tehnice periodice (ITP).
Mecanicii nostri sunt foarte bine pregatiti si folosesc numai cele mai recente instrumente si echipamente de diagnosticare din industria automobilelor. Acestia beneficiaza de formare continua, lucru ce le permite sa faca orice reparatie este necesara.
La service-ul din Brasov oferim garantie 2 ani, piese auto noi si provenite din dezmembrari, tractari si service auto complet.

Claunic Brasov

De ce Claunic Service?

  • Respectam clientii si nevoile autoturismelor din service

  • Avem un echipament specializat, de ultima generatie

  • Colaboram cu cei mai importanti furnizori de piese.

  • Oferim consultanta clientilor nostri, pentru a face alegerea potrivita.

  • Piesele si service-ul beneficiaza de garantie.
  • Training Continuu – Mecanicii nostri sunt intotdeauna la curent cu ultimele noutati din domeniu